Entre lamborghinis i ampolles de Moët Chandon, edificis fets d’or i marbre i aires condicionats treballant al límit, entre tot això, hem estat dos mesos repartint Soul i Funk a Abu Dhabi, la capital dels Emirats Àrabs Units. Banda resident al Club Burlesque ubicat a l’Hotel Yas Viceroy i amb vistes exclusives al Circuit Yas Marina de Formula 1.

Val a dir que no ens considerem gent de classe alta però algun cop a la vida no fa mal deixar-se seduir per aquest ambient i experimentar una vida luxosa. És clar que quan surts de l’Hotel i els botons et porten el cotxe, te n’adones que si com a mínim no portes un BMW, ets el de sempre.
Pel cap baix, haurem ofert uns 50 concerts durant l’agost i el setembre i hem comptat amb un public agraït que si no ens ha convidat a unes rondes de begudes, ens ha ofert ampolles de Moët per anar passant l’estona.

Per amenitzar el primer set vam desplegar un nou repertori de Soul amb himnes com ara el Ain’t no sunshine i el Let’s stay together, però també vam enriquir l’ambient amb el Cantaloupe Island i vam ensorrar l’escenari amb el This World de Selah Sue, per donar pas als dos següents sets amb els que érem els de sempre amb temes nous, fotent canya al personal i creieu-nos, que hem fet moure uns quants culs!

Sobre el país… cal dir que hem gaudit com camells al desert, sortejant dunes enormes en un 4×4, hem visitat tots els “malls” del país, hem vist els edificis més alts del món, les mesquites més ostentoses que hom pugui veure, conegut belles persones, dones i homes preciosos i ens hem deixat portar per les mil i una nits.

Un viatge inoblidable que de ben segur no deixaria indiferent a ningú.

IMG_20150804_012047259