Ja tenim els Funk Boss Brothers liant-la a l’escenari, Tornem a tenir un públic brutal i On stage! són alguns dels missatges que és van llegir a l’instagram del Black Music Festival diumenge passat.

Un públic nombrós i entregat va ser la clau de la que considerem la nostra primera actuació oficial a Girona, a Casa, la nostra ciutat, la nostra Plaça Independència plena de gom a gom amb familiars, amics, coneguts i gent que estava de pas.
Vam tenir el privilegi d’actuar en un dels Festivals de Música negra més prestigiosos que té lloc a Catalunya i a tot l’Estat espanyol i la única cosa que podíem fer era treballar dur per donar el màxim de nosaltres i fer gaudir a la gent i demostrar que ens apassiona el que fem; Ho vam aconseguir i, sens dubte, això és el que ens va fer sentir més orgullosos com a grup i com a pencaires i ens va permetre respirar tranquils perquè el nostre primer objectiu del 2014 era fer un bon paper al Black Music Festival i convèncer al públic.

Un escenari collonut, un equip de treball professional i un públic entregat. Això és la fòrmula ideal per desplegar la nostra…
Funk shit for y’all!

Agraïments especials a:
Urban, Black Music Festival 2014, La Mirona i BTM sound.